Hirdetés - Nagyböjt 2. vasárnap (2008. február 17 - 24.)

1. Péntekenként délután 5 órától keresztúti ájtatosságok vannak a lelkiségi csoportok vezetésével. Köszönjük a Jézsus Szíve Családnak és kérjük a Focoláre, Karitász és Málati Szeretszolgálat tagjit a következő keresztút megtartására. A hirdetőtáblán ki van téve a keresztutak megtartásának sorrendje. A nagyböjt alatt az Irgalmasság Rózsafűzére reggel a mise előtt 6:40-től van.

2. Megérkeztek a Szentírások , át lehet venni a sekrestyében illetve továbbra is lehet még rendelni.

A Bibliák megáldása Nagyböjt 2. vasárnapján, a ¾9-es misén. A harmadik alkalom nagyböjt harmadik vasárnapján a 11 órás szentmisén, a negyedik alkalom nagyböjt negyedik vasárnapján az esti szentmisén lesz a hirdetés után az oltár előtt.

3. Azok számára, akik 2008-ban szeretnének esküdni a templomban: A közös jegyes oktatás február 19-én kedden este fél 7-kor folytatódik.

4. Jövő vasárnap gyűjtünk a katolikus iskolák javára a két padtömb közötti faládikóban.

5. Kérjük a Képviselőtestületi tagokat, hogy a sekrestyében vegyék át meghívójukat a zárszámadási gyűlésre, amely február 27-én szerdán este fél 7-kor lesz.

6. Február 18-án hétfőn délután 5 órakor az első gyónó gyerekek szülei számára szülői értekezlet lesz a plébánia közösségi házában.

7. Jövő vasárnap délután 5 órakor medugorjei Szentségimádás lesz.

8. Elérkezett a vállalkozók adóbevallásának ideje. Kérjük a testvéreket, hogy az újságos asztalkáról vigyenek rendelkező nyilatkozatokat. Az első 1 %-ot ajánlják fel a Katolikus Egyház javára a technikai szám 0011, a második 1 %-ot alapitványaink közül valamelyiknek felajánlhatják. Vigyenek rokonaiknak ismerőseiknek.

9. Tudatjuk a Testvérekkel, hogy dr. Gálos István temetése Pécsen lesz február 20-án szerdán délután 1 órakor. Előtte fél 1-kor szentmise lesz érte a Központi temető kápolnájában. Akik tudnak, jöjjenek el, elkisérni őt utolsó útjára.

Akik nem tudnak eljönni azok számra 21-én csütörtökön délután 5 órakor lesz megemlékező gyászmise Szekszárdon a Belvárosi templomban.

Virágok helyett a gyászmise idején a két padtömb között elhelyezhetjük adományainkat, amelyeket szeretettel özvegyének ajánljuk fel.