Hirdetés - Húsvétvasárnap (2008. márc. 16 - 23.)

1. Irgalmasság kilencedet tartunk nagypéntektől az Irgalmasság vasárnapjáig, az esti szertartások előtt 20 perccel, kedden a reggeli mise előtt 20 perccel. .

Irgalmasság ünnepén, jövő vasárnap a 3/4 9-es szentmise után szentségimádást tartunk az Isteni Irgalmasság tisztelete imafüzet imádságaival.

2. Jövő vasárnap délután 5 órától medugorjei Szentségimádást tartunk.

3. Óraátállítás lesz szombatról vasárnapra. Egy órával előre kell állítani az órákat. A miserendben egyelőre nem lesz változás.

4. Szombaton az esti szentmise görög katolikus szentmise lesz, a pécsi paróchus celebrálásával.

5. Március 29-én, szombaton az országos karizmatikus találkozóra, Pécsre. Indulás reggel 7 órakor a Béla térről.

6. Celldömölkre szintén 29-én, szombaton reggel 6 órakor indulunk a Béla király térről. A borosgazdák hozzanak bort az ebédhez, a többiek, üdítőt illetve sós és édes süteményt. Hazaérkezés kb. este 8 óra körül.

7. Megérkeztek a Kis Szent Teréz ereklye szekszárdi itt tartózkodásáról szóló DVD-k, a sekrestyében át lehet venni. Ára 800 Ft.

8. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik a templomtakarításban és díszítésében segédkeztek. Külön köszönjük a katolikus iskolások segítségét.

Köszönöm az énekkarnak a szolgálatát és az egész évi csütörtöki próbákat.

Köszönöm minden segítőnek, munkatársainknak, ministránsoknak a szolgálatát, akik szebbé tették ünnepünket.

9. A Szent Rita Óvoda szeretettel meghív minden érdeklődőt a március 26-27-28-án a Nyílt napokra a Katolikus óvodában.

Már előre kérjük a katolikus szülőket, gyermekeiket írassák be óvodánkba, illetve a Szent József katolikus iskolába. Mindkét intézményünkben az oktatás mellett keresztény nevelést is kapnak a gyermekek.