Hirdetés - Húsvét 2. vasárnap (2008. márc. 30 - ápr. 6.)

1. Irgalmasság ünnepén, (ma) vasárnap a ¾ 9-es szentmise után szentségimádást tartunk az Isteni Irgalmasság tisztelete imafüzet imádságaival.

2. Vasárnap (ma) délután 5 órától medugorjei Szentségimádást tartunk.

3. Hétfőn Gyümölcsoltó Boldogasszony áthelyezett ünnepe lesz. Szentmisék a hétköznapi rend szerint reggel 7 órakor az Újvárosban , este 6 órakor a Belvárosban.

4. Az Első Szeretet Karizmatikus Közösség havi összejövetelét április 2-án, szerdán az esti szentmise után tartja a Plébánia hittantermében. Témák: zarándoklatok, országos karizmatikus találkozó, biblia éve. Tanúságtevők: Szegőné Nyakas Eszter, Blaskovich Marietta. Mindenkit szeretettel várunk!

5. A héten első csütörtök csendes Szentségimádást tartunk a kápolnában délután 1 és 6 óra között a lelkiségek részvételével. Jöjjünk el minél többen engesztelni.

6. Elsőpénteken a szokott módon lesz gyónási lehetőség, délelőtt megyünk a betegekhez.

7. Elsőszombaton délután 5 órától ünnepélyes Rózsafüzér imádság a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

8. Jövő vasárnap a ¾ 9-es szentmise diákmise, kérjük a katolikus iskolásokat illetve a hittanos gyerekeket, hogy a plébánia udvarán gyülekezzenek és közösen vonuljanak át a templomba.

9. Az iskolai beíratás időpontja április 7-8, (hétfő-kedd), az óvodai beíratás ideje április 9- 10, vagyis (szerda, csütörtök).

Kérjük a katolikus szülőket, gyermekeiket írassák be óvodánkba, illetve a Szent József katolikus iskolába. Mindkét intézményünkben az oktatás mellett keresztény nevelést is kapnak a gyermekek.

10. Április. 3-án csütörtökön 17 órakor a Szülők Akadémiájának 5. előadására várjuk szeretettel az érdeklődőket a Szent József katolikus iskolába, melyet Dobos László, a kiváló pécsi pedagógus tart, a családi nevelés hatásrendszeréről, azaz arról, hogyan nevelhetjük, formálhatjuk gyermekeinket értékes emberré.

Április 11-én, pénteken 19 órától a katolikus óvoda és iskola közös batyus bálja kerül megrendezésre az iskola aulájában, élőzenével, sok-sok tombolával. Jegyek 1.000,- Ft-ért vásárolhatók az óvodában és az iskolában. Várjuk a táncolni szerető testvéreket, illetve mindazokat, akik kellemes társaságban töltenék el ezt az estét.