Hirdetés - Húsvét 4. vasárnap (2008. ápr. 13 - 20.)

1. Vasárnap (ma) délután 5 órától fatimai imaóra lesz a templomunkban.

2. Április 14-én hétfőn este 6 órától a Léleképítő keretében a Babits Művelődési Házban, Dr. Freund Tamás agykutató tart előadást: Az önzés és az elmagányosodott ember címmel. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak.

3. Még egy héten keresztül a hirdetőtáblán megtekinthető az új egyházközségi tagjelöltek listája. Külön listán szerepelnek azok, akik eddig is tagok voltak és továbbra is vállalták a jelölést. A másik listán pedig az új tagok szerepelnek. Jövő vasárnapig ha valakinek van valami kifogása valamelyik jelölttel szemben azt, a bejárattól jobbra lévő kisasztalkán elhelyezett dobozkában írásban jelezheti neve és elérhetősége megjelölésével.

Jövő vasárnaptól, április 20. és 27. között lehet majd a jelöltekre szavazni. A bejárat melletti kisasztalkán lesznek elhelyezve a szavazócédulák, amelyen a Belvárosi templomban 13 név van, és itt 8 nevet kell bejelölni. Az első 8 nyolc tényleges tag lesz,, míg a többi 5 személy a póttagok közé kerül be. Akár jövő vasárnap ott a kisasztalkánál helyben is ki lehet tölteni a szavazócédulát, de haza is lehet vinni, és az utána való vasárnapig be lehet dobni a piros dobozkába.

Az Újvárosi templomban az 5 jelöltből 3 személyt kell megjelölni a fennmaradó két személy pedig póttag lesz.

Kérem, hogy aktív részvételükkel járuljanak hozzá egyházközségi Képviselőtestületünk megújításához.