Hirdetés - Úrnapja (2008. május 25. - június 1.)

1. Május 24-én, szombaton délelőtt 9 órától a Remetén egyházközségi nap volt. Köszönjük a szervezést, a részvételt és a támogatást.

2. Május 31-én, szombaton délután 5 órakor lesz a bérmálás. Az esti mise elmarad. Kérjük bérmálkozókat szombaton délelőtt 9 órakor jöjjenek el a próbára és végezzék el a szentgyónást. Délután fél 5 után gyülekező a plébánián a bérmaszülővel együtt. Kérjük a bérmálkozókat, hogy a bérmálás utáni agapéhoz egy kis édes vagy sós süteménnyel járuljanak hozzá.

Ugyancsak kérem az új képviselőtestületi tagokat és a három kiérdemesült tagot a plébánia udvarán gyülekezzenek szintén szombaton délután fél 5 után. A mise keretében tesszük le az esküt. Kérem a borosgazdákat, hogy egy kis borral járuljanak hozzá a fogadáshoz és az esti vacsorához.

A Képviselőtestületi tagokat, a lelkiségek tagjait, jelenlegi és volt munkatársakat, segítőket, a bérmálkozók és hozaztartozóik közül azokat, akik szeretnének résztvenni a bérmálás utáni fogadáson a közösségi házban, szeretettel hívjuk őket.

3. Június 1-jén jövő vasárnap a 11 órás szentmise keretében 50 éves ministránstalálkozót tartanak Bíró László püspök úr vezetésével és reményeink szerint Dr. Szalai János atya részvételével a régi ministránsok.

4. A következő Bibliai előadás kedden 27-én este 6 órakor lesz a közösségi házban Dr. Hecker Frigyes metodista lelkész vezetésével: Hogyan élek én a Bibliával ? címmel. Előttre délután 5 órakor Bibila kiállítás-megnyitó lesz a Református gyülekezeti teremben a Bezerédy utcában.

5. Június 14-én, szombaton lesz Csigi Péter diakónus, papszentelése, amelyre buszt szeretnénk indítani. Kérem jelentkezzenek, a sekrestyében a plébánián, vagy Borbásné Margitkánál. Az útiköltség 800,- Ft/fő.

6. Május 30-án, pénteken Jézus Szíve ünnepe a misék hétköznapi rendben lesznek.

7. A Jézus Szíve Család országos zarándoklatára Máriaremetére szervezünk zarándoklatot Június 1-je vasárnapra.

Jelentkezni a lehet a sekrestyében. Az útiköltséget a buszon is ki lehet fizetni. Indulás reggel ¾7-kor, visszaérkezés este 7 óra körül. Akinek van összecsukható széke, az vigye magával.

8. A Bibliák megáldása vasárnap (ma) az esti mise keretében lesz.

9. Vasárnap (ma) délután fél 6-kor medugorjei Szentségimádás lesz.

10. Missziós újság vihető a kisasztalkáról. Az újság ingyenes, de szívesen fogadnak adomány befizetéseket a benne lévő csekken a missziók javára.

11. Köszönjük a lelkiségeknek az Úrnapi oltárok díszítését, és segédkezőknek a szolgálatot.