Hirdetés - Évközi 9. vasárnap (2008. június 1-8.)

1. A máriaremetei zarándoklatra a busz június 1-én (holnap reggel) ¾7-kor indul a Béla király térről.

2. Hétfőn reggel ¾8-kor a Katolikus iskolások miséje lesz.

3. A héten első hétfő, délután 5 órakor a Jézus Szíve Család imaórája lesz a kápolnában.

4. Első szerdán június 4-én az Első Szeretet Karizmatikus Közösség havi összejövetelét az esti szentmise után tartja a közösségi házban Keczely Károly atya vezetésével. A tanítás címe: No, de ilyet! - Boldog, aki meg nem botránkozik. Minden érdeklődőt is szeretettel várunk!

5. Első csütörökön délután 1 és 6 óra között csendes Szentségimádás lesz a kápolnában a lelkiségek részvételével.

6. Elsőpénteken gyóntatás a szokott módon, délelőtt megyünk a betegekhez.

7. Elsőszombaton fél 6-kor ünnepélyes Rózsafüzér imádság lesz a Rózsafüzér-társulat vezetésével.

8. Június 1-jén vasárnap a 11 órás szentmise keretében 50 éves ministránstalálkozót tartanak Bíró László püspök úr vezetésével és reményeink szerint Dr. Szalai János atya részvételével a régi ministránsok.

9. A Biblia évéhez kapcsolódó ökumenikus előadás-sorozat következő alkalma 2008. június 5-én, csütörtökön este 6 órakor lesz a Közösségi Házban "Károli Gáspár" címmel. Előadó: dr. Szabó András, a Károli Gáspár Református Egyetem rektor-helyettese.

10. Ministránsok számára szombaton jún. 7-én délelőtt 9 órától lesz a ministránspróba.

11. Június 14-én, szombaton lesz Csigi Péter diakónus, papszentelése, amelyre buszt indítunk, amelyre még lehet jelentkezni. Ministránsok jelentkezését is várjuk. Újmiséje június 15-én vasárnap délután ½5-kor lesz itt a Belvárosi templomban. Akkor is az esti mise elmarad. A két padtömb közötti faládikóban gyűjtünk adományokat az újmisés számára.