Hirdetés - Évközi 12. vasárnap (2008. június 22-29.)

1. A Szent László napi ünnepségek miatt nem jövő vasárnap lesz a Medugorjei Szentségimádás, hanem június 25-én a jelenés évfordulóján, szerdán délután 5 órától. Ez helyettesíti a csütörtöki Szentségimádást is. Szeretettel várunk mindenkit.

2. Június 26-án csütörtökön az esti szentmise kórházkápolnában lesz, amelyet Bíró László püspök úr tart, mivel ezen a napon van a kápolna búcsúja. A belvárosi templomban az esti szentmise és a Szentségimádás elmarad.

3. Június 27-én, pénteken kezdődnek a szekszárdi Szent László napok. Pénteken délután 5 órakor a plébánia közösségi házában kiállítás megnyitó és könyvbemutató elsz. Este 6 órakor ünnepi szentmise amelyet Bíró László püspök úr tart. Este 9 órakor fáklyás felvonulás a Béla király térre Szent László tiszteletére.

Vasárnap reggel a ¾9-es misén énekel a Liszt Ferenc pedagógus kórus. Délután 4 órakor Ünnepi Országlás és Hódolat fogadáa a templom előtt.

4. Megérkezett a Jó hír egyházmegyei Újság és a júliusi Adoremus az újságos asztalkánál megvásárolható.

5. Megjelent a Családunk legújabb száma, amely dupla terjedelmű. Köszönöm mindazoknak akik írtak bele illetve a akik a kiadásán fáradoztak. Különösen ajánlom az új egyházközségi tagok bemutatkozását. Sajnálatos módon a miserendnél a szombat esti mise időpontja tévesen jelent meg. Továbbra is este fél 7-kor kezdődnek a szombat esti szentmisék.

6. Jövő vasárnap Péter fillérek gyűjtés a két padtömb közötti faládikóban a Szentatya külön kiadásaira, amivel a bajbajutott népeket segíti.

7. Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik szolgálatukkal hozzájárultak az újmise megrendezéséhez, illetve köszönjük a hívek adományát, amely több, mint egyszázezer Ft volt, amiből vettük a stólát a többit pedig átadtuk az újmisésnek.

8. Vasárnap estig lehet jelentkezni a jövő szombati ministráns találkozóra.