Hirdetés - Évközi 16. vasárnap (2008. július 20. -27.)

1. Egyházmegyei kitüntetésben részesült Posta Péter, Halmai János és Bognár Jenőné Babus néni, az egyházközségért, Templomért  ill. a Remete kápolnáért végzett folyamatos és áldozatkész munkájukért.

2. A KÉSZ szervezésében Dr: Barsi Balázs OFM tart lelkigyakorlatot a Plébánia közösségi házában, július 20-án este 5 órakor. Címe: Hogyan olvassam a Bibliát? Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Hétfőn (holnap) reggel 7 órakor kivételesen lesz mise a Belvárosi templomban, melyet Farkas Béla atya tart.

4. Az újjáépült bonyhádvarasdi Szent Jakab templom tornyának felszentelésére kerül sor 2008. július 27-én, a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmise keretében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

5. Szentírás vásárolható a plébánián illetve a sekrestyében. Ezen kívül magyarra lefordított medjugorjei elmélkedős füzetek is vásárolhatók a sekrestyében. Ezek a könyvek Jozo Zovko atyának az elmélkedéseit tartalmazzák. A könyvek, füzetek megvásárlásával segítjük a háborúban árván maradt gyermekek nevelését.

6. Megérkezett a Jó Hír, egyházmegyei újság, illetve az ADOREMUS augusztusi száma, mindkettő az újságos asztalnál megvásárolható.

7. A Családunk egyházközségi újság utánrendelése megérkezett. Az újságos asztalkáról elvihető.