Hirdetés - Évközi 20. vasárnap (2008. augusztus 17-24.)

1. A héten, szerdán augusztus 20-a államalapító Szent István királyunk ünnepe lesz. Délelőtt ¾9-kor lesz a szentmise, utána ökumenikus kenyérmegáldás. A Művészetek házában különböző elismerések átadásával folytatódik az ünnepi közgyűlés. A megáldott kenyeret ott szegjük meg. Este fél 7-kor szintén lesz szentmise. Utána 9 órakor a Béla király téren Jézus Krisztus Szupersztár rockopera lesz látható. A részvétel ingyenes.

2. Az újvárosi templom festése befejeződött. Kérjük a testvéreket, hogy hétfőn (holnap) délelőtt 9 órára legyenek szívesek segíteni a templom takarításában.

Augusztus 20-án reggel fél 8-kor a szentmise a templomban lesz.

3. Megérekezett a szeptemberi Adorémus és az augusztusi Jóhir egyházmegyei újság, amelyek az asztalkánál megvásárolhatók.

Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy az Újember újság dupla szám, ezért az ára 250,- Ft. Ezért jövő vasárnap nem lesz Újember.

4. Ezúton kérünk szeretettel Mindenkit, hogy aki tud, jöjjön a Katolikus iskolába az első nagy takarításra, aug. 18-án (hétfő) délután 3-kor a Garay épületben, - ha lehetséges, takarításhoz szükséges eszközökkel. A másnapi (kedd) bútorszállítás, kipakoláshoz inkább férfi erőre lenne szükség, de szeretettel várunk mindenkit, aki ráér és áldoz az idejéből.

5. Jövő vasárnaptól kezdve már lesz 10 órás szentmise az Újvárosi templomban és lesz 11 órás mise is a Belvárosban.

Jövő vasárnap délután 3 órakor a decsi templom mellékoltárképeinek megáldására kerül sor, amelyet Mayer Mihály püspök úr végez. Mindenkit sok szeretettel várunk.