Hirdetés - Évközi 26. vasárnap (2008. szept. 28. - okt. 5.)

1. Vasárnap (ma) szeptember 28-án délután 5 órakor medugorjei szentségimádás lesz a Belvárosi templomban.

2. A tavaly indult Biblakör foglalkozások hétfőn szeptember 29-én az esti mise után folytatódnak a plébánián. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

3. Az Első Szeretet Karizmatikus Közösség október 1-én, szerdán az esti szentmise után tartja havi összejövetelét a Közösségi Házban Hegyháti Tibor atya vezetésével. Mindenkit szeretettel várnak.

4. A héten első csütörtök, csendes Szentségimádás van a közösségi ház kápolnájában délután 1-6-ig.

Első pénteken a szokott időben megyünk a betegekhez, a misék előtt és alatt lesz gyóntatás.

5. Október 1-jén szerdán megkezdődnek az októberi Rózsafűzérek a lelkiségi csoportok vezetésével. A rózsafüzér ¼6-kor kezdődik a beosztás szerint

A Rózsafűzér heti beosztása következő:

Hétfő: Fokoláre, Karitász és Máltai Szeretetszolgálat; Kedd: A reggeli mise előtt 1 tized; Szerda:Csütörtök: Házas hétvégések; Péntek: Jézus Szíve Család; Szombat: Rózsafűzér Társulat. Karizmatikusok és Neokatekumene;

Csütörtökönként a Szentségimádással egybekötve imádkozzuk. Péntekenként az Irgalmasság Rózsafűzérét reggel 6.40-kor imádkozzuk.

6. A Biblia éve jegyében a KÉSZ és a helyi lelkipásztorok kezdeményezésére Biblia előadás lesz csütörtökön este 6 órakor a Közösségi házban Czibere Károly református előadó szolgálatával: A szeretetszolgálat megnyilvánulása a Bibliában címmel. Mindenkit szeretettel várunk.

7. A felújított Újvárosi templom megáldása október 4-én szombaton este 6 órakor kezdődő szentmise keretében lesz, ezért a Belvárosban szombaton az esti mise elmarad. Arra a misére felvett miseszándékot Újvárosban mondjuk el. A szentmisét Mayer Mihály megyéspüspök tartja.

Este ¼6-tól a Rózsafűzért az Újvárosi templomban imádkozzuk el.

8. Jövő vasárnap a 11 órás szentmisén németországi Ludwisburgi Filmharmonikus Kórus és a Bátaszéki Pedagógus kórus a Bátasztéki Ifjúsági Fúvószenekar közreműködésével Jacob Hahn: MISSA BREVIS művét adja elő. Vezényel: Maul Péter.

9. A Szikra Közösség október 4-től, szombatonként 18 órakor a plébánián várja azon 16 és 40 év közötti testvéreket, akik szeretnének plébániai közösséghez tartozni. Bővebb információk a hirdetőtáblákon és a két padtömb közötti kisasztalokon kihelyezett szórólapokon.

10. A Remetei ezüstözött érmek rendelhetők és jövő vasárnap átvehetők a sekrestyében.

11. Vasárnap (ma) a két padtömb közötti faládikóban gyűjtünk a csiksomlyói Gergely István atya által vezetett Csibész Alapítvány számára, amely az árva gyerekek ellátását segíti.

12. Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok illetve falinaptárak és gyerek falinaptárak. A sekrestyében megvásárolhatóak.

13. Aki szeretne Bibliát rendelni, még megteheti a sekrestyében, az idén még fél áron 1.500,- Ft-ért.

14. A Szent József Katolikus Iskola hirdetését tolmácsolnánk: Hálával köszönjük mindazoknak a segítségét, akik imáik által vagy munkájuk révén lehetővé tették, hogy beköltözésünk és berendezkedésünk új épületünkbe zökkenőmentes lehetett. Szeretettel hívjuk a kedves híveket, hogy a jövő vasárnap a diákmise után látogassanak el iskolánkba, nézzék meg, hol tanítjuk, hol neveljük gyermekeinket. Aki ebben az időpontban nem ér rá, jöjjön el máskor hozzánk, testvéreinket bármikor szeretettel látjuk.

15. Jövő vasárnap délután fél 3 -kor kezdőik a Házas hétvégesek Veni Sanctéja a plébánia közösségi házában.

16. Megérkezett az Adoremus a kisasztalkáról megvásárolható, illetve megjelent a Családunk egyházközségi újság is. Köszönjük mindazoknak, akik fáradoztak a kiadásában.

17. Szeretnénk kérni azokat, akik még nem rendezték az egyházközségi hozzájárulásukat, a plébánián, a sekrestyében megtehetik illetve a kis asztalkáról vihetnek csekket vagy a tavasszal kapott csekken is befizethetik.