Hirdetés - Évközi 27. vasárnap (2008. október 5 - 12.)

1. Az októberi Rózsafűzérek a lelkiségi csoportok vezetésével ¼6-kor kezdődnek a beosztás szerint. A Jézus Szíve Család imaórája a kápolnában hétfőn elmarad és ők is csatlakoznak a közös Rózsafüzérhez. Péntekenként az Irgalmasság Rózsafüzérét reggel 6.40-kor imádkozzuk.

2. Vasárnap (ma) a 11 órás szentmisén németországi Ludwisburgi Filmharmonikus Kórus és a Bátaszéki Pedagógus kórus a Bátaszéki Ifjúsági Fúvószenekar közreműködésével Jacob Hahn: MISSA BREVIS művét adja elő. Vezényel: Maul Péter. Köszönjük a szolgálatukat.

3. A Remetei ezüstözött érmek átvehetők a sekrestyében, akik nem rendeltek azok számára is jut.

4. A jövő évi kalendáriumokat, illetve fali naptárakat és gyerek fali naptárakat most vasárnap a ¾9-es mise után a kijáratnál meg lehet vásárolni. A következő vasárnap a 11 órás mise után lesz erre lehetőség és két hét múlva az esti mise után tudnak vásárolni a kijáratnál. Egyébként a sekrestyében is kaphatóak a kalendáriumok.

5. Aki szeretne Bibliát rendelni, még megteheti a sekrestyében, az idén még fél áron 1.500,- Ft-ért.

6. A Szent József Katolikus Iskola hirdetését tolmácsolnánk: Hálával köszönjük mindazoknak a segítségét, akik imáik által vagy munkájuk révén lehetővé tették, hogy beköltözésünk és berendezkedésünk új épületünkbe zökkenőmentes lehetett. Szeretettel hívjuk a kedves híveket, hogy a ¾9-es a diákmise után látogassanak el iskolánkba, nézzék meg, hol tanítjuk, hol neveljük gyermekeinket. Aki ebben az időpontban nem ér rá, jöjjön el máskor hozzánk, testvéreinket bármikor szeretettel látjuk.

A katolikus iskolában a Kortársművészek az Iskoláért program keretében Stekli Zsuzsa művésznő tűzzománc képe kerül átadásra október 4-én, kedden délután 4 órakor. Az iskolaközpont védőszentjeit ábrázoló alkotást Mayer Mihály püspök úr áldja meg. Mindenkit szeretettel várunk.

7. Vasárnap (ma) délután fél 3-kor kezdődik a Házas hétvégesek Veni Sancté-ja a plébánia közösségi házában.

8. Janus Pannonius újratemetése október 21-22-én lesz Pécsen a részletes program olvasható a hirdetőtáblán.

9. Szentföldi zarándoklatot szervez a pécsi egyházmegye november 6 és 13 között. A részletes program szintén olvasható a hirdetőtáblán.