Hirdetés - Évközi 29. vasárnap (2008. október 19 - 26.)

1. Az októberi Rózsafüzérek a lelkiségi csoportok vezetésével ¼6-kor kezdődnek a beosztás szerint.

Péntekenként az Irgalmasság Rózsafüzérét reggel 6. 40-kor imádkozzuk.

2. A jövő évi kalendáriumokat illetve fali naptárakat és gyerek fali naptárakat most vasárnap az esti mise után tudnak vásárolni a kijáratnál. Egyébként a sekrestyében is kaphatóak a kalendáriumok.

3. Aki szeretne Bibliát venni, megteheti a sekrestyében, az idén még fél áron 1.500,- Ft-ért. Jut azoknak is akik nem rendelték meg előre.

4. Missziós vasárnap van, ezért a két pad közötti faládikóban gyűjtünk a missziók javára, hogy ezzel is elősegítsük a katolikus hit terjedését.

5. Regionális Karizmatikus Találkozóra kerül sor 2008. október 23-án, Kaposváron a Katolikus Gimnáziumban. Kellő számú jelentkező esetén külön buszt indítunk. Jelentkezés a sekrestyében 1200 Ft útiköltség befizetésével október 19-ig. Indulás reggel 7, 30 órakor a Béla térről, érkezés kb. este 8 órakor. Részletek a hirdetőtáblán.

6. Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékezve két program is lesz templomunkban. Az egyik október 22-én, szerdán, a forradalom előestéjén az esti mise keretében felhangzik felvételről Károly János paksi zeneszerző és tanár Requiem '56 című kórusmű - miséje a Honvéd Kórus előadásában latinul és magyarul.

A Requiem '56. című CD akkor a mise után megvásárolható lesz 2.000,- Ft-ért, amelyből 500,- Ft-tal a Remete kápolnát támogatjuk.

Október 23-án csütörtökön, pedig délután fél 3-kor lesz a szokásos ünnepi koncert a szekszárdi Kamara zenekar előadásában. Utána du. 4 órakor megemlékezés az 56-os emlékműnél.

7. A hónap utolsó hétfőjén október 27-én, hétfőn este Bíró László püspök úr misézik az alsóvárosi elhunytakért. Utána a közösségi házban lesz az alsóvárosiaknak összejövetel agapéval.

8. Október 28-án, kedden este 7 órától a Caritas szervezésében jótékonysági koncert lesz a Művészetek Házában. Jegyek 300,- Ft-os áron a főbejáratnál vásárolhatóak. Ezzel segítjük a rászorulók támogatását.

9. Medugorjei Szentségimádás nem jövő vasárnap lesz, hanem november 1-jén Mindenszentekkor du. 5 órakor.

10. Szombaton október 25-én, szombaton reggel 9-től ministráns foglalkozás lesz. Az újakat kérjük, ha tehetik, jöjjenek el gyakorolni. Aki szeretne ministráns lenni és már második osztályos, az jelentkezzen, illetve. jöjjön el ministráns foglalkozásra.