Hirdetés - Évközi 31. vasárnap (2008. november 2 - 9.)

1. A héten első hétfő a Jézus Szíve Család Szentségimádása a kápolnában.

2. Az Első Szeretet Karizmatikus Közösség havi összejövetelét november 5-én, szerdán az esti szentmise után tartja a plébániai hittanteremben. Téma: a kaposvári találkozó lelki élményeinek megosztása és készülés a december 6-i lelki napra. Érdeklődőket is szívesen várnak.

3. A héten első csütörtök csendes Szentségimádás a kápolnában délután 1-6-ig.

4. A héten első péntek, délelőtt megyünk a betegekhez. Gyóntatás szokott módon a misék előtt és alatt.

5. A jövő évi kalendáriumokat illetve fali naptárakat a sekrestyében tudnak vásárolni.

6. Aki szeretne Bibliát venni, megteheti a sekrestyében, az idén még fél áron 1.500,- Ft-ért.

7. Teljes búcsú nyerhető Mindenszentek délutánjától Halottak napja éjfélig a szokásos feltételek mellett a templom meglátogatása a feltétel. November 8-ig minden nap szintén nyerhető teljes búcsú, de ez a temető meglátogatásához van kötve. Szükséges a kegyelem állapota és a pápa szándékára való ima egy Hiszekegy és egy Miatyánk. Minden nap más -más halottunkért ajánljuk fel a teljes búcsút. Ezzel segíthetünk a tisztuló lelkeken.

8. Szent Rita olaszországi zarándoklatra lehet jelentkezni a plébánián vagy a sekrestyében. Ára nagyon kedvező 67.000,- Ft, amely tartalmazza a szállást és a félpanziós ellátást. Bővebb információ a hirdetőtáblán olvasható. Időpont: 2008. november 22-25. között.

9. A pécsi Püspökség a Lourdes-ba és Fatimába szervez zarándoklatot. Bővebb információ a hirdetőtáblán olvasható. Időpont 2009. április 15-24 között.