Hirdetés - Évközi 33. vasárnap (2008. november 16-23.)

1. Aki szeretne Bibliát venni, megteheti a sekrestyében, az idén még fél áron 1.500,- Ft-ért. Jövő vasárnap a misék után lesz az újonnan vásárolt Bibliák megáldása.

2. November 23-án, Krisztus Király vasárnapján a ¾9-es szentmise után szentségimádási órát tartunk a Jézus Szíve Család vezetésével. Mindenkit szeretettel hívunk.

3. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára a szegény és rászoruló embertársaink megsegítésére. Mi a két padtömb közötti faládikóba helyezhetjük el adományainkat

4. Szombaton délelőtt 9 órától ministráns foglalkozás lesz, szeretettel várjuk a ministránsokat.

5. Már előre hirdetjük, hogy a leendő első gyónok és elsőáldozók (3-4 . osztály) kezeseinek találkozója a plébánián, november 24-én, hétfőn délután 5 órakora lesz.

6. Jövő évre szentmiséket lehet előjegyeztetni a plébánián vagy a sekrestyében. Egyelőre még nem kell befizetni az árát, mivel nem tudjuk, hogyan alakul.

7. 2008. december 6-án, szombaton egész napos, közös ebéddel egybekötött, nyílt lelkigyakorlatot rendez az Első Szeretet Karizmatikus Közösség a kecskeméti Nehemiás Közösség és pécsi Mag Közösség részvételével a Közösségi Házban. Mottó: "Egyek legyenek mindnyájan" (János 17.21). Jelentkezni a sekrestyében lehet 1.000,- Ft befizetésével 2008. november 30-ig. Kérjük, hogy a részvételi szándékot mielőbb jelezni, a szervezési feladatok elvégezése érdekében! Mindenkit szeretettel várunk! Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

8. A Szekszárdi Polgári Egyesület 2008. november 18. napján 18.00 órakor Polgári Esték sorozat keretében a Belvárosi Plébánia Közösségi Házában (Szekszárd, Béla tér 9.) előadást szervez "A mai válság természetrajza" címmel, az előadó dr. Mellár Tamás egyetemi tanár. A belépés díjtalan.