Hirdetés - Évközi 34. vasárnap (2008. november 23-30.)

1. Aki szeretne Bibliát venni, megteheti a sekrestyében, az idén még fél áron 1.500,- Ft-ért.

Vasárnap (ma) a misék után lesz az újonnan vásárolt Bibliák megáldása.

2. Krisztus Király vasárnapján (ma) a ¾9-es szentmise után szentségimádási órát tartunk a Jézus Szíve Család vezetésével. Mindenkit szeretettel hívunk.

3. Vasárnap /ma országos gyűjtés lesz a Karitász javára a szegény és rászoruló embertársaink megsegítésére. Mi a két padtömb közötti faládikóba helyezhetjük el adományainkat. Pénzen kívül nevet elérhetőséget is kérünk belerakni, akik szeretnének és tudnának a Karitasz munkában segíteni.

4. A leendő első gyónok és elsőáldozók (3-4. osztály) kezeseinek találkozója a plébánián, november 24-én, hétfőn délután 5 órakor lesz.

5. Adventi koszorúkészítés lesz szombaton 29-én délelőtt 9 órától a 3-4 osztályos hittanos gyerekeknek, fél 11 órától az óvódás és 1-2. osztályos hittanos gyerekek számára a plébánián, ahová kérjük legalább az egyik szülő, vagy kezes kísérje el gyermekét. Koszorút mi biztosítunk, gyertyát hozni kell, vagy a helyszínen lehet vásárolni.

6. Ugyancsak november 29-én szombaton délelőtt 9-től délután 3-ig Karitasz lelkigyakorlat lesz a plébánián, Csaba atya vezetésével, ahová a tagokon kívül más érdeklődőt is szeretettel várunk.

7. A Biblia éve alkalmából a szerevezett sorozat utolsó előadására kerül sor november 25-én, kedden este 6 órakor a plébánia közösségi házában: Párbeszéd a szóval címmel, Pécsi Debóra ferences szerzetesnővér előadásában. Mindenkit szeretettel várunk.

8. Jövő évre szentmiséket lehet előjegyeztetni a plébánián vagy a sekrestyében. Egyelőre még nem kell befizetni az árát, mivel nem tudjuk, hogyan alakul.

9. 2008. december 6-án, szombaton egész napos, közös ebéddel egybekötött, nyílt lelkigyakorlatot rendez az Első Szeretet Karizmatikus Közösség a kecskeméti Nehemiás Közösség és pécsi Mag Közösség részvételével a Közösségi Házban. Mottó: "Egyek legyenek mindnyájan" (Ján. 17,21. )
Jelentkezni a sekrestyében lehet 1.000,- Ft befizetésével 2008. november 30-ig. Kérjük a részvételi szándékot mielőbb jelezni, a szervezési feladatok elvégezése érdekében! Mindenkit szeretettel várunk! Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

10. Iváncsits Tamás „A jó pásztor" című Brenner János vértanú pap életét feldolgozó színes magyar zenés filmdráma kerül levetítésre a plébánia közösségi házában december 7-én, vasárnap du. 4 órától, a főszereplő jelenlétében. A helyszínen lehet megvásárolni a DVD-t 2.000,- forintos áron, ami karácsonyi ajándéknak is nagyon jó. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt. Nagyon jó és tartalmas film, lelki élményben leszünk gazdagabbak általa. Jöjjünk el minél többen.

11. Kalendáriumok és fali naptárak kaphatóak a sekrestyében. Karácsonyi képeslapok nagy választékban kaphatóak a kisasztalkánál.