Hirdetés - Szent Család vasárnapja (2008. dec. 28. - jan. 4.)

1. A Mayer Mihály püspök úrról készült interjúkötet Jézussal az úton címmel, még meg lehet vásárolnia sekrestyében vagy a plébánián. Ára 1.500,- Ft, amelyből 600,- forinttal támogatjuk a Remete kápolnát.

2. Szentcsalád vasárnapján lesz a jubiláló házaspárok megáldása, Bíró püspök őr vezetésével. A mise után egy koccintásra szeretettel hívjuk az ünnepelteket a közösségi házba. Bort és pogácsát a mise előtt elehet beadni a plébánián. Kérjük az 1, 5 és ötévente felfelé jubilálós házaspárokat a 11 órás misén az első padokban üljenek

3. Bíró László püspök úr beiktatása január 9-én, pénteken lesz a budapesti szent István Bazilikában. Az alsóvárosiak szerevezésben, már egy busz megtelt. Amennyiben még lenne egy buszra való jelentkező, akkor indítunk még egy buszt. Kérjük az év végéig jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánián. Útiköltség 3.000,- Ft.

4. Akik jövőre szeretnének esküdni, kérjük újév után, jelentkezzenek hivatali időben a plébánián, hogy be tudjanak kapcsolódni a közös jegyes oktatásba.

5. Szilveszterkor az újvárosban délután 5 órakor, a Belvárosban este 6 órakor lesznek a szentmisék év végi hálaadással és beszámolóval. Este 10 órától Lozsányi Tamás orgonakoncertje lesz

Már előre hirdetjük, hogy Újév napján az Újvárosi templomban a fél 8-as mise elmarad, a korai időpont miatt a hívek kevés létszámmal vennének részt ezen a misén..

6. Újévkor, csütörtökön lesz a medugorjei Szentségimádás délután 5 órakor.

7. Január 2-án első péntek, délelőtt megyünk a betegekhez, gyónási lehetőség a misék előtt és alatt.

8. Január 4-én jövő vasárnap van Vízkereszt ünnepe, a ¾9-es misén lesz a vízszentelés.

9. Január 5-én első hétfőn lesz a katolikus iskolások miséje reggel ¾8-kor.

10. Az egyházközségi farsangi bál 2009. január 17-én szombaton lesz a plébánia közösségi házában este 7 órától. Jelentkezni korlátozott számban lehet hétvégén a sekrestyében, hét közben a plébánián, telefonon vagy személyesen megjelölve, hogy hányan jönnek. A bál rendezését a plébánia vendéglátó csoportja vállalta magára. Belépő 3.000,- Ft, amely tartalmazza a hidegtálas vacsorát és az élőzenét. Tombola tárgyat személyenként hozzunk magunkkal. Akik jelentkeztek, a befizetés után átvehetik a jegyeket.